Op zoek naar een boomer pup?

Boomer pups kosten rond de driehonderd euro of meer. Er worden op marktplaats en andere verkoopsite’s veel boomer pups te koop aan geboden en ook heel veel boomer pups zijn afkomstig van de broodfok. zorg in ieder geval er voor dat je de moeder ziet en eventueel de vader.

Let op de volgende punten: zijn de Boomer pups en de moeder lekker fris en schoon,maken de Boomer pups een levendige indruk,schone oogjes en neusjes. Een “lekker dik buikje”kan duiden op een worminfectie! Is het een nestje in de woonkamer of zitten de Boomer pups achter in een schuurtje. Heeft de fokker meerdere rashonden en nesten, zorg dan dat je die ook mag zien! Een goede fokker laat graag al z’n honden zien omdat hij daar trots op is, smoesjes van de honden slapen net of ze hebben rust nodig zijn niet goed, zo’n fokker of kennel heeft iets te verbergen en niet te vertrouwen!

boomer-pups

Boomer pups mogen in het begin zoals alle puppies niet te ver lopen, maar als ze eenmaal goed gegroeid zijn kunnen ze ver meelopen. Koop nooit Boomer puppies die te jong zijn! Boomer pups worden al te koop aangeboden vanaf 6 weken, wettelijk is het vanaf 7 weken dat Boomer pups mogen verkocht worden. Maar wacht tot ze 8 of 9 weken oud zijn. Dan krijg je een beter beeld van de gezondheid, vitaliteit en sociaal gedrag van de Boomer pup! Bereid je dus goed voor alvorens je over gaat tot de aanschap van een Boomper puppy!

 

Als u eenmaal eigenaar bent van een boomer pup adviseren wij u om deze te registreren op:www.mijnhondregistreren.nl

top