Opvoeden van de boomer puppies

De Boomer hond zijn als vrolijke gezinshonden op hun best. Boomer honden vinden het heel gezellig als iedereen thuis is, hij zit graag op schoot.
Ook speelt de Boomer hond graag; balspelletjes die zijn goed aan hem besteed.

boomer-opvoeden

Boomer honden zijn leergierig, intelligent en lief voor kinderen. Tegenover andere honden is de Boomer hond sociaal, als Boomer honden met katten in huis opgroeien kunnen ze ook met katten overweg.

Let op als er een kattenluik is bevestigd; de Boomer past daar doorheen en als er geen afgesloten tuin is zoekt hij graag de vrijheid op. Hij heeft voldoende aan drie maal daags een blokje om, af en toe een dagje strand of bos vind hij natuurlijk net als alle andere honden helemaal geweldig.

Boomer puppies passen zich gemakkelijk aan de gezinssituatie aan. De opvoeding is niet moeilijk, maar wees niet te hard en te streng. Boomer honden spelen, stoeien en rennen graag en stribbelen tijdens een lange wandeling ook niet tegen. Op z’n tijd willen ze ook graag rust.

Als u straks wil genieten van een gehoorzame hond, een hond die luistert naar zijn baasje en bekend is met de basiscommando’s zoals zitten, komen dan is het ten strengste aangeraden om op tijd te beginnen met een puppycursus. Een puppycursus heeft al de noodzakelijke trainingen voor het goed opvoeden van uw hond. Zo leert een puppycursus uw puppy om te gaan met andere honden, verkeer, zindelijkheid en een puppycursus beinvloed het gedrag van uw puppy in een positieve zin, zowel op jonge leeftijd als op oudere leeftijd.

puppy-cursus

 

top